Frigostar is een specialist op het brede terrein van klimaatbeheersing. Ons werkgebied beslaat naast de industriele toepassingen, kantoren, maar ook de persoonlijke woonomgeving. Voor al die toepassingen hebben wij een breed pakket van pasklare units, zowel in de vorm van inbouw als opbouw eenheden. Daarbij zijn onze inspanningen niet alleen gericht op een uitstekend regelbare temperatuur. Een efficiënt energiegebruik, gekoppeld aan een stijlvolle oplossing en een lange levensduur, zijn daarbij voor ons een vanzelfsprekendheid. Zo werkt Frigostar voor u aan een optimaal klimaat waarin het prettig werken en wonen is.

Johan van der Neut is de drijvende kracht achter Frigostar. Zijn passie voor het vak, gecombineerd met zijn vakkennis, maken dat Johan binnen de branche inmiddels een welbekende mag worden genoemd.

Goed advies is noodzakelijk!

Als u een uitstekend werk- en woonklimaat wilt is Frigostar een voor de hand liggende klimaatkeuze. Om tot een verantwoord beeld van een installatie te komen, is een inventarisatie van een groot aantal variabelen noodzakelijk, zeker in een bedrijfsmatige omgeving.

  • Hoeveel mensen werken in een ruimte?
  • Hoeveel product wordt er toegevoegd in een koelcel?
  • Welke dakconstructie is in het gebouw toegepast?
  • Hoeveel zonlicht en ramen zijn er?
  • Wordt de benodigde capaciteit alleen voor koelen of ook voor verwarmen ingezet?

Om deze punten te inventariseren, maken wij graag een afspraak. Dat leidt tot een maatadvies met een voorstel voor investeringsaftrek, waarin door een hoge rendementswaarde en milieubewuste installatie een besparing tot 37% kan worden bereikt.

Een beter milieu begint bij jezelf

Veel producten lijken milieuvriendelijk, maar zijn dat zeker niet. Nog veel te vaak zien wij in de praktijk energie vretende apparaten. Alleen al op de energierekening kan fors bespaart worden met de juiste apparatuur. Het spreekt voor zich dat Frigostar uitsluitend kwaliteit verkoopt en installeert. De toegepaste apparatuur voldoet meestal aan het energie A label. Besparing tot 37% op de energierekening is geen uitzondering.

Wilt u meer weten over onze milieuvriendelijke oplossingen, neem dan even contact op met Frigostar, telefoon: 0651304395 of e-mail: info@frigostar.nl